Ovo je Đokovićeva vila od 10 miliona: Sve pršti od luksuza

Srpski teniser Novak Đoković u svom posjedu ima nekoliko nekretnina vrijednih više miliona evra, a u posljednje vrijeme najviše boravi u svojoj vili u Marbelji. Sve je počelo za vrijeme pandemije korona virusa, kada su se Novak i njegova porodica zatekli u Španiji za vrijeme prvog ozbiljnijeg talasa, tako da su odlučili da se “skuće”. 

Đokovići su porodično boravili na ovom mjestu 2020. godine i tada je odlučeno da kupe objekat koji se prostire na preko 1.000 kvadratnih metara. Uz prelijepu vilu koja je plaćena oko 10 miliona dolara je i 3.500 kvadrata zemljišta, a osim teniskih terena tu su velike prostorije, sobe za zabavu, roštilj, velika bašta, bazeni… Zapravo, vrlo lako ju je prepoznati iz vazduha, što pokazuje i interesantan snimak objavljen na Instagramu:

Sama vila je uređena u arapskom i mediteranskom stilu, a unutar nje postoje teretana, bar, stolovi za bilijar i stoni fudbal koji je vrlo drag Noletu i njegovim prijateljima: “Ovdje je hrana sjajna, a ljudi su jako prijatni, energija je drugačija nego u ostatku Španije, recimo Madridu. Afrika je odmah tu, kao i Atlanski okean koji je veoma blizu i mnogo je tu stavi koje kulturološki Andaluzija ima da ponudi”, rekao je Đoković o vili iz koje “puca” pogled na more.

Mondo