VLATKOVIĆ: Sa kvalitetnim ljudima na listi radićemo na razvoju Trebinja

Nosilac liste kandidata Narodne partije Srpske /NPS/ za odbornike u Skupštini grada Trebinja Jovica Vlatković rekao je da je lista ove stranke izuzetno kvalitetna, te da će se boriti za razvoj Trebinja, voditi računa o građanima, omladini i kulturi.

Vlatković je rekao novinarima da je NPS najmlađa partija u Srpskoj, da prvi put izlaze na lokalne izbore, a njihova odbornička lista ima 33 kandidata, od kojih je 17 žena, a 18 mladih ljudi.

“Posvetili smo se i ženama i mladima da pokažu da mogu da nose obaveze koje sa sobom nosi politika i odgovornost koja je vezana za grad Trebinje. Naša lista je izuzetno kvalitetna, s ponosnom to mogu da kažem, imamo tri doktora, magistre, pravnike, diplomirane ekonomiste, poljoprivrednike”, naveo je Vlatković.

On je dodao da je imperativ Gradskog odbora i Narodne partije Srpske – narod i mišljenje naroda, te da će se boriti za razvoj Trebinja.

“Suština je u kulturi, pokazali smo da smo grad kulture. U posljednjih osam godina je to primjetno i vidljivo kroz razna dešavanja, a mimo kulture, mnogobrojne investicije u ovom gradu su pokazale da su ljudi koji vode ovaj grad i sjede u klupama gradske Skupštine odgovorni, misle o svom gradu i građanima. I u narednom periodu će tako da bude”, poručio je Vlatković.

On je istakao da se u Trebinju gradi nova bolnica, te da su razvijeni mnogobrojni projekti – neki su u pripremi, neki se već realizuju.

“Vodićemo računa o parkovima, dječijim vrtićima, o sportskim terenima. Ako nam je zdrava omladina, ako su nam zdrava djeca, onda nam je zdrava budućnost”, rekao je Vlatković.

Gradski odbor NPS-a podijelio je danas promotivni materijal na trebinjskom Trgu slobode.