Kandidati SNSD-a u velikoj prednosti

Portparol SNSD-a Radovan Kovačević obratio se novinara te je poručio da kandidati te stranke za inokosne funkcije imaju veliku prednost u odnosu na protivkandidate.

“Imamo ono što smo ranije najavili. Imamo trend  koji ide u korist kandidata SNDS-a. Za Predsjendištvo BiH, tu imamo značajniji uzorak, preko 23 odsto biračkih mjesta je obrađeno. Željka Cvijanović vodi sa 60 odsto dok protivkandidat Mirko Šarović ima 35 odsto, radi se ozbiljna prednosti. Očuvaćemo taj trend i nadam se da ćemo ubrzo proglasiti pobjedu. Za predsjednika Republike Srpske, tek smo na pet odsto obrađenih biračkih mejsta, Dodik ima preko 60 odsto osvojenih glasova dok Jelana Trivić ima oko 40. Radi se o značajnoj prednosti koju naši kandidati imaju. Nadam se da ćemo uskoro proglasiti pobjedu na svim funkcijama”, kaže Kovačević.

“Vidjeli smo konferenciju za medije potpredsjednika PDP-a Igora Crnatka. Mogu samo da kažem da jako dobro glumi. Sa jednim veoma zabrinutim izrazom lica pokušao da daje optimistične podatke”, dodao je Kovačević.