Ćurić: Velika pobjeda kandidata SNSD-a, – PDP se igrao sa narodom

Predsjednik Izbornog štaba SNSD-a u Trebinju, Mirko Ćurić, kazao je danas da je pobjeda kandidata SNSD-a za inokosne funkcije veoma važna, te je dodao da je ta stranka odgovorna prema građanima.

“Pobjeda kandidata SNSD-a u Trebinju je veoma važna. Veliko hvala za podršku. Ovo je bila trka koja je bila specifična, u odnosu na one do sada. Nastavićemo da radimo i gradimo, da razvijamo Trebinje i Republiku Srpsku”, rekao je Ćurić.

On je dodao da je sinoć pokazana odgovornost, te da je Milorad Dodik strpljivo sačekao da pristignu svi rezultati, pa tek onda da priča o brojevima i procentima.

“Vidjeli ste gospodina Dodika kako je sinoć saopštavao vijesti. To je bila odgovornost. Sačekajte, dobijamo rezultate, vodimo. S druge strane, oni su proglasili pobjedu, a to je problem za građane. Evo danas je potvrđeno da je koalicija oko SNDS-a odnijela pobjedu. PDP se igrao sa narodom, ali to kratko traje, što se i pokazalo. Mi smo odgovorni, od početka do kraja. Mi pozivamo vrijedne ljude da nam se pridruže. Hoćemo da pričamo priču koja je utemeljena. Argumentima smo dokazili da ono što pričamo je potvrđeno”, dodaja Ćurić.