Tragedija u Podgorici: Policajac ubio suprugu i sina, pa izvršio samoubistvo

Tragedija se desila pola sata nakon ponoći u podgoričkom naselju Tološi.

Vera D. (50), inače profesorka jezika i književnosti, ubijena je sinoć u Trebinjskoj ulici u Podgorici, kada je njen suprug, penzionisani policajac M. D. (52) usmrtio nju i sina Đ. D. (12). 

Prema dostupnim podacima, Uprava policije trenutno sumnja da je motiv za izvršenje ovog zločina “akumulirano stanje uzrokovano zdravstvenim problemima člana porodice, dječaka koji je tragično preminuo“.

Vera D. je predavala maternji jezik u O.Š. “Sutjeska” u Podgorici, a prema navodima bila je među omiljenim profesorima kod đaka, uvijek vedra i nasmijana, piše Blic.

Kako se navodi, bila je omiljena i među kolektivom.

Kako navode tamošnji mediji, porodična tragedija dogodila se pola sata nakon ponoći.

U saopštenju Uprave policije se navodi da je M. D. bio njihov penzionisani službenik, dok je V. D. bila prosvjetni radnik.

Na licu mjesta uviđaj je izvršen od strane državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici uz sudjelovanje vještaka balističke struke i službenika Odjeljenja bezbjednosti Podgorica – saopšteno je iz policije.

Kako navode, prema za sada raspoloživim informacijama pištolj koji je korišćen kao sredstvo izvršenja ovog djela je bio u privatnom posjedu.

Izvor: Blic