Nevesinjke na manifestaciji “Ritam Evrope” predstavljaju Grčku

U Domu kulture „Nebojša Glogovac“ juče su predstavnici „Ritma Evrope“ upoznali takmičare koji predstavljaju Nevesinje sa procedurom i programom takmičenja. Saopšteno je da će učesnici iz Nevesinja predstavljati Grčku sa pjesmom „Supergirl“ i ukoliko pobijede, kao nagradu, dobili bi putovanje u ovu zemlju.

НЕВЕСИЊКЕ НА МАНИФЕСТАЦИЈИ „РИТАМ ЕВРОПЕ“ ПРЕДСТАВЉАЈУ ГРЧКУ

Direktor programa „Ritam Evrope“ Igor Кaradarević je rekao da ove godine imaju rekordan broj učesnika iz Republike Srpske, ali da iz cijele Hercegovine samo Nevesinje ima svoje predstavnike. Кaradarević je istakao da do septembra imaju mnogo posla, da pripreme takmičare za televizijski nastup i uvježbaju koreografiju i dikciju.

„Cilj ovog takmičenja je da i male sredine budu dio porodice „Ritma Evrope“ i da se djeci omogući zdrav razvoj, jer dijete koje ne igra i ne pleše ne može da postane dobar čovjek“, naglasio je Кaradarević.

ritam e1

Nađa Кilibarda i Nataša Tamindžija su u ime ekipe koja će u septembru predstavljati Nevesinje izrazile zadovoljstvo što su dobile Grčku i što će kroz pjesmu „Supergirl“ pokazati svoje talente.

Potpredsjednica Skupštine opštine Nevesinje Sandra Кovačević istakla je da je Opština Nevesinje sa velikim zadovoljstvom prihvatila poziv za učešće u ovom međunarodnom takmičenju mladih talenata.

„Iako smo nerazvijena opština želimo da ulažemo u naše mlade talente i da im damo priliku da se pokažu i da predstave našu opštinu u najboljem svjetlu“, dodala je Кovačević.

ritam e3

U ime opštine Nevesinje Кovačević je svim učesnicima poželjela mnogo uspjeha u daljem takmičenju.

Radio Nevesinje