32.2 C
Trebinje
Četvrtak, 18 Jula, 2024
Naslovnica Vijesti Nestala dvojica mladića u Stocu

Nestala dvojica mladića u Stocu

Policijskoj stanici Stolac noćas u jedan čas iza ponoći prijavljen je nestanak dvojice mladića iz ove hercegovačke opštine.

policija.jpg

Mladićima se, prema prijavi koja je upućena stolačkoj Policiji, gubi svaki trag nakon što su se poslije ponoći vozilom Jeep Compas uputili u pravcu mjesta Vidovo Polje.

Uz navođenje inicijala, PS Stolac saopštila je da im se u 00.45 sati obratila R.V. koja je prijavila da je njen sin M.V. (20) nedostupan na mobilni telefon nakon ponoći.

Ona je, prema saopštenju policije, kazala i kako je njen dvadesetogodišnji sin prije toga boravio u jednom ugostiteljskom objektu u Stocu sa F.S.

Odmah nakon njene prijave, tačnije u jedan sati iza ponoći, u Policijsku stanicu Stolac došao je i otac od F.S. kao i S.P. koji su ispričali da je S.P. dao svoje vozilo dvojici gore pomenutih mladića, da odu u Vidovo Polje, i da im se nakon toga gubi trag.

“Isti se ne javljaju na mobitel, a obilaskom grada i terena isti nisu primijećeni”, rečeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Hercegovačko-neretvanskog kantona (HNK).

Iz MUP-a su za “Nezavisne novine” kazali da su preduzete sve mjere i radnje na pronalasku navedenih osoba i da će blagovremeno obavještavati javnost o novim informacijama.

 

Nezavisne