Mostarac preživio pad sa trećeg sprata

Tridesetšestogodišnji Mario Antonijević iz Mostara, koji je pao s balkona trećeg sprata zgrade u mostarskoj ulici Kralja Tomislava na broju 9, i dalje je životno ugrožen, Okolnosti ove nesreće koja se dogodila sinoć oko 20 sati još se utvrđuju.

Kako navode njegove komšije, krošnja kajsije mu je spasila život, jer je ublažila pad, s obzirom na to da je kako kažu, prilikom pada najpre pao na stablo, pa tek onda na tlo, piše Faktor.ba.

Pronađen je na zemlji, odmah ispod balkona stana u kojem je sam živeo.

Stanari zgrade stvrde kako nisu čuli ništa neobično, galamu, buku ili nešto slično u zgradi u to vreme.

Jedan od stanara je izjavio kako je čuo jak udarac, ali da je najpre pomislio da je udar automobila. Tek nakon dolaska policije saznao je šta se ustvari desilo.

Kako smo saznali, Mario je već godinama zavisnik o narkoticima i poznat je policiji zbog sitnih krađi. Stanari pričaju da su mu roditelji davno preminuli. Prošle sedmice je, kažu, sahranio baku, te je zadnjih dana delovao dosta rastreseno, drugačije.

– Živi neki svoj povučen život. Uvek je sam, pozdravi se kada se sretnemo u stubištu i to je sve. Nisam imala nikada problema s njim – kazala je stanarka ove zgrade.

Stanari s trećeg sprata, njegove prve komšije, u vreme kad se sve dogodilo nisu bili u stanu, vani su gledali utakmicu.

Komšije kažu i da su Marija često viđale dok puši na balkonu. Pretpostavljaju da je tako bilo i ovaj put, da se možda naslonio na ogradu i izgubio ravnotežu. Ipak, konačan odgovor o tome kako se sve odigralo trebala bi dati istraga koja je u toku.

Faktor.ba