JAVNO GA SE ODREKLI Klinike na kojima je radio hirurg-monstrum ne žele da budu povezane sa njim

Nakon vijesti da je čuveni ljekar i major, VMA hirurg Nikola Ostojić, brutalno zlostavljao svoju suprugu i djecu, klinike na kojima je radio su ga izbrisale sa liste zaposlenih.

JAVNO GA SE ODREKLI Klinike na kojima je radio hirurg-monstrum ne žele da budu povezane sa njim

To je među posljednjima učinila Vojnomedicinska akademija (VMA) koja je bila matična ustanova gdje je radio.

Kako je Blic prethodno pisao, na više sajtova velikih privatnih medicinskih ustanova može se vidjeti da u njihovom stručnom timu više nije hirurg plastične i rekonstruktivne medicine Nikola Ostojić, koji se tereti da je brutalno zlostavljao suprugu.

FOTO: DR NIKOLA OSTOJIĆ/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Do skoro je na sajtu VMA pisalo da je upravo Ostojić u stručnom timu Klinike za plastičnu hirurgiju i opekotine VMA. Međutim, to više nije slučaj – njegovo ime više se ne nalazi među onima koji čine stručni tim.

Podsjetimo, policijska patrola iz Zemuna intervenisala je 1. februara zbog prijavljenog nasilja u porodici gdje su zatekli hirurga Nikolu Ostojića kome su oduzeta dva pištolja. Nesrećna žena sa kojom ima troje maloljetne djece je u podlivima hospitalizovana u KBC “Zemun”. Njoj su utvrđene teške povrede – prelom četiri rebra, prelom nadlaktice i hematomi.

On je na saslušanju negirao nasilje, a to je učinila i njegova supruga, rekavši da su povrede od ranije.

Pretučena žena je naknadno izjavila da je suprug od početka godine u porodičnom stanu više puta fizički i psihički zlostavljao, tukao, prijetio ubistvom, urinirao po njoj, davio kablom, piše Blic.