Čola sutra otvara zimsku sezonu na Jahorini

ЈАХОРИНА, 7. ДЕЦЕМБРА /СРНА/ - Предсједник Надзорног одбора Олимпијског центра "Јахорина" Недељко Елек, пјевача Здравка Чолића и директор Олимпијског центра "Јахорина" Дејан Љевнаић.
Koncertom legendardnog pjevača Zdravka Čolića na Jahorini će sutra zvanično biti otvorena zimska turistička sezona.
Direktor Olimpijskog centra “Jahorina” Dejan Ljevnaić rekao je na konferenciji za novinare da će koncert biti održan u hotelu “Vučko” u 20.00 časova i da su karte rasprodate u rekordnom roku.

On je podsjetio da ove zime obilježavaju četrdeset godina od Zimskih olimpijskih igara u Sarajevu, zahvaljujući kojima je cijeli svijet došao na Jahorinu, dodavši da je maskoti Igara – Vučku glas pozajmio Čolić.

Predsjednik Nadzornog odbora Olimpijskog centra “Jahorina” Nedeljko Elek rekao je da je Jahorina planina otvorenog srca na kojoj su svi dobrodošli, te ocijenio da će ovo biti rekordna sezona.

Elek je zahvalio Čoliću što je stigao “na svoju Jahorinu”, te istakao da je sutrašnji dan dokaz da su na pravom putu uprkos brojnim kritikama.

Čolić je pohvalio rukovodstvo Olimpijskog centra čijom zaslugom je, kako je rekao, došlo do razvoja Jahorine od gradnje staza, gondole, smještajnih kapaciteta i ugostiteljske ponude.

Legendarni pjevač je rekao da je cijeli život dolazio na Jahorinu i ljeti i zimi, te naveo da je ova planina vezana za Sarajevo i cijelu regiju.

Čolić se družio sa svojim fanovima kojima je potpisivao ploče i za sutra najavio dobru zabavu sa puno energije.

Izvor: SRNA