Vukanović optužen za nasilničko ponašanje: Oduzet mu automobil koji je parkirao ispred ulaza Gradske uprave Trebinje (VIDEO)

Okružno javno tužilaštvo u Trebinju tereti narodnog poslanika Nebojšu Vukanovića za krivično djelo “nasilničko ponašanj”, nakon što je lider liste Za pravdu i red parkirao automobil ispred glavnog ulaza u Gradsku upravu, čime je ugrozio bezbjednost pješaka.

Nebojši Vukanoviću oduzet automobil

Policijska stanica Trebinje zaprimila je danas, 2.02.2023. godine u 11,10 časova prijavu iz Gradske uprave Grada Trebinja da je lice inicijala N.V. iz Trebinja parkiralo putnički automobil marke „Volvo“ na trotoar, ispred glavnog ulaza u Gradsku upravu, u Ulici Vuka Karadžića, čime je otežan ulazak strankama, te da je na taj način ugrožena i bezbjednost pješaka u navedenoj ulici – saopšteno je iz PU Trebinje.

O događaju je obavješteno Okružno javno tužilaštvo u Trebinju koje je navedeno kvalifikovalo kao krivično djelo „Nasilničko ponašanje“ iz člana 362. Krivičnog zakonika Republike Srpske.

Policijski službenici su izvršili uviđaj na licu mjesta i tom prilikom su privremeno oduzeli putnički automobil, prenosi ATV.

Iz Gradske uprave su saopštili da, kako kažu, Vukanovićevo neprimjereno ponašanje više ne može da iznenadi bilo koga u Trebinju, ali da je “i ovog puta izabrao pogrešnu adresu za liječenje svojih frustracija i opsesije”.

ATV