/VIDEO/Marković nakon Vukanovićevog incidenta na panelu poručio “UČIO SAM TE KAKO DA RADIŠ, RAZOČARAO SI ME!”

Naoružan telefonom, negativnom energijom i unaprijed pripremljenim scenarijom za provociranje ne propuštajući da se dobro ispromoviše sa velikim “JA” danas je Nebojša Vukanović ponovo bacio sjenku na  panelu “Mediji i digitalno doba” na kome su učestvovali ugledni predstavnici medija iz regiona.

 

Ponovo je ostalo nejasno u kome svojstvu se pojavio Vukanović -da li kao političar, novinar, građanin, ali ono što je svima jasno je da nije mogao da  podnese što nije u centru pažnje pa je u jednom momentu verbalno napao urednicu RTRS-a Nadu Veletić.

Oni koji ga poznavaju nisu puno obraćali pažnju na njega, ali su ostali zatečeni i zaprepašeni vodeći novinari iz regiona količinom negativnog naboja i neprimjernim ponašanjem Vukanovića.

Zaprepašten je ostao i Nikola Marković novinar iz Crne Gore, bivši glavni urednik lista “Dan” koji je u više navrat Vukanovića upozoravao i govorio da ga je razočarao.

“Ja sam bio tvoj urednik i učio sam te kako da radiš. Očekivao sam poštovanje.Žao mi je što su me  neki ljudi do kojih sam držao razoćarali, ali svako se ponaša onako kako misli da treba”, istakao je Marković i izvinio se svim prisutnim na neprijatnosti koju je Vukanović priredio.

Vukanović, ne ispuštajući telefon iz ruku koji mu danas garantuje dobru zaradu,  nije propustio priliku i da zaprijeti da će “sve počistiti…”.

Rejting.info