U trebinjskom ugostiteljskom objektu pronađena droga

Trebinjska policija  je prilikom racije u jednom ugostiteljskom objektu u gradu oduzela odredjenu kolicinu  bijele praškaste materije koja asocira na opojnu drogu spid, biljnu zeljastu materiju koja asicira na marihunanu,tablete roze boje koje asociraju na ekstazi i bijelu praškastu materiju koja asocira na opojnu drogu kokain.

U saopstenju iz Policijske uprave /PU/ Trebinje se navodi da će protiv D.V. Okružnom tužilaštvu u Trebinju biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu “Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga”.

U saopštenju se navodi da će  i protiv lica R.M. Okružnom tužilaštvu biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu “Oštećenje i oduzimanje tudje stvari”.

Lice  inicijala R.M. koji  je zatečen ispred drugog ugostiteljskog objekta u kome je vršena racija,  je oštetio  službeno vozilo Reno-megan.

Za pet mjeseci 2018. godine evidentirana su 54 slučaja iz oblasti zloupotrebe opojnih droga, 48 prekršaja i 6 krivična djela „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“.

Oduzeto je ukupno 16315 g opojne droge marihuane, 13 g amfetamina, 7 g kokaina i 37 g hašiša.

Rejting.info