20.2 C
Trebinje
Utorak, 28 Maja, 2024
Naslovnica Trebinje Trebinje: Velika akcija uređenja grada povodom 22. aprila Međunarodnog dana planete zemlje

Trebinje: Velika akcija uređenja grada povodom 22. aprila Međunarodnog dana planete zemlje

 

Grad Trebinje, JU „Ekologija i bezbjednost“ i Komunalno preduzeće i ove godine organizuju akciju uređenja grada, a povodom 22. aprila Međunarodnog dana planete Zemlje.

Akcija će biti održana u utorak, 23. aprila, a okupljanje učesnika je u 8 časova na poligonu Sjeverni logor.

Ovogodišnja akcija obuhvata uređenje javnih površina, drvoreda, sadnju cvijeća, uređenje obale Trebišnjice, puteva, dječijih igrališta, izletišta kao i uklanjanje nelegalnih deponija, a sve to u cilju da naš grad zablista pred predstojeću turističku sezonu.

U akciji učestvuju nadležne službe: JU „Ekologija i bezbjednost“, Komunalno preduzeće, Teritorijalno-vatrogasna i spasilačka jedinica Trebinje, dobrovoljna vatrogasna društva, Civilna zaštita Hidroelektrana na Trebišnjici. Pozivaju se svi građani, institucije, javne ustanove, preduzeća, škole, omladinske organizacije, udruženja građana, mjesne zajednice, sportski subjekti, politički subjekti, vlasnici poslovnih prostora i zajednice etažnih vlasnika, predstavnici medija da daju svoj doprinos očuvanju, zaštiti i unapređenju životne sredine, te samim tim i ljepšem izgledu našeg grada.

Sve potrebne informacije u vezi sa načinom na koji će se odvijati akcija uređenja grada možete saznati pozivom na besplatan broj 121 operativnog centra JU „Ekologija i bezbjednost“ Trebinje.

RT