Tamindžija:Vukanović je manipulator koji zarad ličnog interesa minira sve što je dobro praveći cirkus od svega

Ilija Tamindzija, izvrsni direktor za proizvodnju i tehnicke poslove HET-a istakao je da je lider Liste za pravdu i red Nebojša Vukanović manipulator  koji o svakom svom sugrađaninu pokušava da pošalje lošu sliku, da ne želi dobro ni svom gradu ni narodu, več pravi cirkus od svega ne bi li ušićario nešto za svoj lični interes.

On je odbacio sve  Vukanovićeve optužbe, te poručo da je to čovjek koji samo pravi senzacije kako bi skrenuo pažnju na sebe, te  da želi da minira sve što je dobro kao I da uruši ugled najprofitabilnijih preduzeća u Republici Srpskoj.

Komentarućući  Vukanovićeve najavljene krivične prijave protiv njega i gradonačelnika  Mirka Ćurića zbog  navodnog mobinga pojedinih radnika, Tamindžija je odbacio sve navode, ističući  da  Vukanović nije uošte bitan niti je vrijedan njegove pažnje ali da javnost mora da zna istinu.

“Кo god poznaje  gradonačelnika I mene  jasno mu je da nama ne stoji etiketa nasilnika ili nekoga ko ugrožava ili mobinguje bilo koga.Žao mi je što uopšte komentarišem navode tog manipulatora, jer on upravo želi da pravi cirkus od svega i svačega ne bi li ušićario nešto za svoj lični interes, ali zbog javnosti moram reći da odbacujem sve navode i odgovorno tvrdim da nema ni promil istine u svemu iznesenom”. Istakao je Tamindžija na svom FB profilu.

On je dodao da je u toku  izrada akta o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji radnih mjesta u Hidroelektranama na Trebišnjici čime će se dodatno povećati primanja svih zaposlenih.

“Pretpostavljam da je nekome bio cilj da sve ovo stavi u drugi plan. Treba takođe imati u vidu činjenicu da je Uprava kolektivni organ od pet članova i da se odluke donose većinom glasova, tako da pojedinačno, izvršni direktor ne može donijeti odluku. Tvrdim da ne postoji niti jedan razlog koji bi upućivao na kršenje prava bilo kog zaposlenog, a ukoliko postoji sumnja, pozivam kontrolne organe Srpske da sve ispitaju. Takođe pozivam sve medije koji nisu bili u obilasku pogona da se uvjere u uslove u kojima zaposleni rade kako bi stekli lični utisak”, naglasio je Tamindžija.

On je dopdao da je cilj ove akcije nanošenje štete ugledu najprofitabilnijeg preduzeća u Republici koji poslije više decenija gradi razvojni projekat HE Dabar, najveći u širem regionu, o čijem značaju za Hercegovinu i Hercegovce je suvišno i govoriti.

“Vukanović je zadužen za njegovo miniranje. To je dovoljno za svakog da razumije o kakvoj osobi se radi.Кada pogledate pojedine aktere koji stoje iza ovog i njihove izjave, a znamo sa kim blisko sarađuju, onda ćete najbolje sami doći do zaključka”, kategoričan je Tamindžija.

Rejting.info