Na ponos Trebinja – uspješni studenti i sportisti DRAGANU DRAGOVIĆU ZLATO, SRĐANU SPAIĆU SREBRO

Trebinjac Dragan Dragović osvojio je zlatnu medalju  na džudo prvenstvu  Vojvodine za seniore u kategorija do 100kg, dok je njegov sugrađanin  Srdjan Spaić osvoji srebro.

Ovi mladi Trebinjci  ne samo da niži zlatne i srebrne medalje na svim takmičenjima u Srbiji i šire već su i uspješni studenti Elektrotehničkog fakulteta u Novom Sadu. Dragović na trećoj godini, a  njegov prijatelj Spaić na četvrtoj. U indeksu kao i u ringu nižu samo najbolje ocjene.

Dragović je osvojio zlato, a Spaić srebro i u martu ove godine na  Sambo prvenstvu Srbije za seniore u kategorija do 98 kg .


Dragović i Spaić od  9 godine trenirali su u Jk Leotar Trebinje, a prije godinu dana počeli su da treniraju u Džudo  i Sambo klubu Borac Novi Sad
Dragović uspješno već godinu dana radi za Džudo savez Srbije.

Ovi vrijedni momci koji mogu da budu uzor svim mladim ljudima kažu da su im planovi za naredni period Svjetsko Prvenstvo u Sambu za seniore u Jermeniji i prvenstvo Srbije u džudou.

Dragović i Spaić skromno ističu da  se uz dobru organizaciju može sve da postigne.

Ono što je sigurno da su ovi mladi momci na ponos svom gradu, da ga predstavljaju na najbolji način i da su njegovi najbolji ambasadori .

ČESTITAMO!

Rejting.info