SNSD Trebinje najoštrije osudio cirkusantsko ponašanje Vukanovića – “Pozabaviti se njegovom biografijom”

Gradski odbor SNSD Trebinje najoštrije je osudio ponašanje narodnog poslanika Nebojše Vukanovića koji je ispred ulaza u zgradu Gradske uprave Trebinje parkirao svoje vozilo.
Ističući da je riječ o “cirkusantu poznatom po opsesivnom ponašanju i mržnji prema vlasti”, iz Gradskog odbora SNSD-a Trebinje najoštrije su osudili, kako su naveli, nasilničko djelovanje Vukanovića.

“Riječ je o čovjeku koji iza sebe nema niti jedno konkretno djelo i čiji je jedini cilj populizam i enormna zarada koju ostvaruje svojim paparaco djelovanjem putem bloga u `Jutjub` kanala. U decenijskom bavljenju javnim poslovima, Vukanović se ne može pohvaliti nijednom idejom, bilo da je u pitanju porodica, penzioneri, ekonomski razvoj. Umjesto toga, njegovo ponašanje i djelovanje još od studentskih dana obilježeno je incidentima, nasilništvom i provokacijama”, navedeno je u saopštenju.

Iz Gradskog odbora SNSD-a u Trebinju su pozvali nadležne institucije da se pozabave njegovom biografijom i provjere, kako su istakli, istoriju nasilništva koja je zavedena i u MUP-u Crne Gore u Nikšiću gdje protiv njega postoje prijave.

“Dotični borac za pravdu i red i samozvani patriota i rodoljub svoju `ljubav` prema Republici Srpskoj pokazao je izbjegavanjem vojnog roka. Vojsku nije odslužio ni u miru jer se bavio ilegalnom trgovinom i studirao devet godina.
Posljednjim postupcima prevršio je svaku mjeru i izazvao revolt Trebinjaca, a stotine poziva i zahtjeva zgroženih građana zahtijevaju hitnu reakciju nadležnih institucija”, istakli su iz Gradskog odbora SNSD-a Trebinje.

Narodni poslanik Nebojša Vukanović juče je ispred ulaza u zgradu Gradske uprave Trebinje parkirao svoje vozilo.

Srna