/FOTO/ NAJBOLJA EKIPA REPUBLIKE SRPSKE – Džudisti Gacka osvojili 10 medalja

Na Prvenstvu Republike Srpske za seniore i seniorke i za poletarce i poletarke održanom u Doboju, Gacko je ostvarilo briljantan rezultat sa osvojenih 10 medalja.

U ozbiljnoj konkurenciji, gdje je bilo 350 učesnika, džudisti Gacka su osvojili 10 medalja a najbolji  su bili: Sofija Purović-zlato, Vukašin Gajić-zlato,Tamara Gajić-srebro, Đorđe Gajić-bronza, Ana Кojović- bronza ,Evgenija Elez-bronza, Petar Popović-bronza, Branislav Davidović-bronza, Jovan Topalović-bronza i Stefan Bratić-bronza.

Osim deset medalja u Gacko stižu i pehari i to za najbolje poletarce ekipno-treće mjesto, najbolje poletarke ekipno su osvojile drugo mjesto, a sveukupni pobjednici Prvenstva RS u kategoriji poletarci i poletarke je Džudo klub Gacko.„Ovaj prestižni trofej je kruna rada Džudo kluba jer biti najbolji u Republici Srpskoj među 36 klubova nije ni malo lako.

“Pod vođstvom uprave kluba i neumornim i kvalitetnim radom trenera Jova Samardžića ovaj rezultat je bio očekivan. Кlub je u usponu i trebamo se svi pobrinuti da tako i ostane“- poručuju iz kluba.

Klub je posebno zahvalio roditeljima svojih članova i sponzorima.
Ovoga puta, odlazak na Prvenstvo RS su pomogli “Brčko gas” Brčko i Auto dijelovi, tehnički pregled i servis “Кovačević” Gacko.


На слици може бити: 6 особа и текст

 

Rejting.info