/FOTO/Gatački džudisti osvojili 15 medalja u Trebinju

Proteklog vikenda u Trebinju je održan 21. Međunarodni džudo kup ” Trebinje 2024”- 14. Memorijal “MILOŠ MRDIĆ”.l

Nakon uspješne prošle sezone takmičari Džudo kluba „Gacko“su zablistali i na prvom takmičenju 2024. godine. Iz velike mase kao i do sada gatački džudisti su se izdvojili zapaženim rezultatima.
Takmičenje je okupilo oko 700 takmičara iz 6 država regiona, odnosno pedeset jednu takmičarsku ekipu, među kojima je Džudo klub „Gacko“ zauzeo visoko šesto mjesto sa 15 osvojenih medalja od kojih je: 5 zlatnih, 3 srebrne i 7 bronzanih.
-OSVAJAČI MEDALJA:
ZLATO: Ana Кojović, Jakov Кojović, Milan Кojović, Simonida Gajić i Jakov Stanić
SREBRO: Angelina Elez, Stefan Bratić i Tijana Tepavčević
BRONZA: Petra Savić, Srđan Tepavčević, Branislav Davidović, Radovan Medan, Ivan Bratić, Sofija Purović i Jovan Topalović


Ovo takmičenje predstavlja pripremu za predstojeće prvensto Republike Srpske za seniore i poletarce koje će se održati 17.02.2024. u Doboju. Veliki vjetar u leđa daje nam ostvareni rezultat kao i činjenica da smo prošle godine na pomenutom prvenstvu bili treća najbolja poletarska ekipa u RS.
“Čestitamo takmičarskoj ekipi na čelu sa trenerom Jovom Samardžićem i zahvaljujemo upravi kluba, sponzorima i roditeljima na nesebičnoj podršci’, stoji u saopštenju .