Mektić, gigant bezbednosnih procena

Visoko obrazovanog ministra bezbijednosti BH, perjanicu Vukote Govedarice i SzP, a u zadnje vrijeme i vrlo servilnog saradnika Izetbegovića i Zvizdića, pitali bi smo, ko mu je pomogao da izvrši ovakvu temeljnu procjenu bezbjednosti? U tome su ti vjerovatno pomogli Šarović, Ivanić, Borenović, g-đa Pandurević i drugi.
E pa ministre, najveća prijetnja bezbjednosti BiH ste ti i tvoji gore pomenuti saborci i još poneki elitni saborac.
Udrženja proistekla iz odbrambeno-otadžbinskog rata, si nazvao radaikalizovanim grupama a među njima je i naše Udruženje „ Čast Otadžbine”. Bili bi smo ti zahvalni kada bi iznio neke od naših radikalnih aktivnosti.
Ako je radikalno, voljeti našu Republiku SRPSКU, našu Srbiju i veliku i moćnu Rusiju i boriti se za njihovu slobodu i suverenitet onda mi jesmo RADIКALNI. Za razliku od tebe , naše udruženje nije izdajničko leglo – već vučija družina a članovi udruženja ne priznaju Bakira za svog šefa i nalogodavca i dok smo živi nećemo prihvatiti UNITARNU BiH. Mi za sada prihvatamo samo izvorni Dejton, nećemo u NATO – jer treba biti idiot ili makar nalik tebi i tvojoj bratiji pa trčati onome ko nas je zdušno i krvnički bombardovao tri puta samo zato što smo se suprostavili njihovim imerijalističkim ciljevima.
Istina je da smo i protivnici ulaska u EU , jer nas tamo tjera i nagoni Velika Britanija tvorac čuvene kovanice BREgzita – pacovi prvi napušatju brod koji tone. Tebi i tvojim mentorima i nalogodavcima smetaju i „opasni„ pojedinci poput Vojvode Slavka Aleksića, koji je za razliku od vas Srbin i patriota, koji je cijelo vrijeme rata junački branio i odbranio, sa svojim saborcima, Grbavicu i Jevrejsko groblje od Alijinih askera i mudžahedina.
Vama i vašem sudu nepravde smeta i naš uvaženi član, penzionisani pukovnik VRS Rajko Кušić, slavni komandant još slavnije Rogatičke brigade, koja se cijelo vrijeme otadžbinsko-odbrambenog rata suprostavljala 28. i 81. diviziji Armije BiH i nije izgubila niti jedan pedalj svete srpske zemlje.
Ti se naš visokoobrazovani ministre, plašiš narednih izbora i hoćete na vrijeme da eliminišete i zaplašite svakog Srbina koji može da vas demaskira i prokaže. Vjerovatno tu očekujete i podršku visokog prestavnika Valentina Incka.
Našem Udruženju je čast da sarađujemo sa veteranima Republike SRPSКE, sa Srbskom časti , Noćnim Vukovima, Nasljednicima Pobjede i svim drugim patriotskim udruženjima, kao što nam je čast da sarađujemo sa „ opasnim „ pojedincima kao što su Aleksić, Galijašević, Ćeranić, Vukotić, Zadulstanov, Savić, Bogićević, Velimirović i Mandić.
Od ovih udruženja i pojedinaca, naš visokoobrazovani ministre, te neće ni nokat zaboljeti – ukoliko prvi ne upotrjebiš silu.
Ti i tvoji iz SzP se pripazite Bakirovih radiklanih grupa, da ne bi ostali bez svojih skalpova i držača istih. Za razliku od vas mi pozivamo ceo srpski narod na jedinstvo i sabornost i bićemo sretni ako mnogi časni i pošteni članovi partija iz SzP uvide ko je za Republiko Srpsku ( koju smo zajedno stvarali ) a ko za unitarnu Bosnu.
Naš cilj je da zajedno kroz patriotski blok olakšamo odsudnu bitku za Republiku Srpsku njenom predsjedniku Miloradu Dodiku, koji je zbog svog državotvornog delovanja jedina kost u grlu probosanskoj politici i vašim mentorima.
„Čast Otadžbine“,
predsjednik Rodoljub Anđić