Pohvale za Tatjanu Topalović: Izložba slika u Bileći /FOTO-VIDEO/

Akademski slikar iz Trebinja Tatjana Topalović predstavila se u Bileći svojom izložbom slika koja je izazvala veliku pažnju.

Фотографија корисника Татјана Топаловић

Izložba je priređena sinoć u okviru svetosavskih svečanosti u Galeriji SPKD “Prosvjeta” u Bileći, a Topalovićeva je dobila sve pohvale za dosadašnji rad.

Фотографија корисника Татјана Топаловић

Mnogobrojna publika imala je priliku da uživa u  24 pejzaža na kojima je priroda predstavljena u svom istinskom nepatvorenom obliku.

Фотографија корисника Татјана Топаловић

Izložbu je otvorio akademski slikar Drago Vučić koji je istakao  značaj Tatjanine uloge u vaspitanju i obrazovanju mladih generacija, te pozvao učenike da se upoznaju sa njenim djelima na ovaj način.

Фотографија корисника Татјана Топаловић

Rad Topalovićeve i poruke koje šalje svojim slikama pohvalio je i profesor Lazar Gnjato koji je prisutne pozdravio u ime “Prosvjete” Bileća.

Topalovićeva, koja je prosvjetni radnik, izrazila je   zahvalnost kolegama, učenicima,  “Prosvjeti” i svim posjetiocima na toploj dobrodošlici, te izrazila zadovoljstvo zbog toga što je njena izložba priređena baš u Bileći, gradu u kome radi i koji joj je uz rodno Trebinje najdraži.

Фотографија корисника Татјана Топаловић

“Velika je čast i zadovoljstvo izlagati, mogu da kažem u mojoj Bileći. Tu sam već godinama i ako nije prva izložba ovdje, pričinjava mi veliku radost izglagati ovdje. Na ovoj izložbi su 24 pejzaža, mada nisu bukvalno pejzaži -više je to jedna priča o iskonskom čovjeku o nekim pozitivnim emocijama, tradiciji, svemu onome što čovjek iskonski jeste”, rekla je Topalovićeva.

Organizator izložbe je opštinski odbor SPKD “Prosvjeta” iz Bileće.

Još jednom hvala na ukazanom poštovanju, divnim riječima, profesionalizmu prilikom organizovanja izložbe

Posted by Татјана Топаловић on Субота, 26. јануар 2019.

Rejting.info