Ova moćna sjemenka ubija sve vrste RAKA i liječi preko 100 bolesti

Crni kumin je jedna od najljekovitijih biljaka na svijetu, a kao lijek se koristla još 2-3 hiljade godina prije Hrista.

Kumin, začin, ukus, jelo

Danas je ulje crnog kumina veoma popularno u alternativnoj medicini, a koristi se i kod najtežih oboljenja.

Zbog komponenti askorbinske kiseline, kvercetina i luteina, crni kumin ima veoma moćna antioksidativna svojstva i neutrališe slobodne radikale u organizmu, a mnoga istraživanja su pokazala da preventivno deluje na kancerogena oboljenja, moždani udar, ojačava i stabilizuje krvne sudove.

Crnim kuminom možete liječiti bolesti poput bronhijalne astme, reume i upalna stanja u organizmu. Vekovima se preporučuje dojiljama za bolju produkciju mleka. Ublažava simptome bolesti probavnog trakta i ojačava imunitet, dok se ulje crnog kumina koristi za mnoge kožne bolesti kao što su ekcemi i čirevi, a koristi se i za liječenje gripa i prehlade.

Crni kumin stimuliše proizvodnju koštane srži i ćelije imunog sistema. Povećava proizvodnju interferona, štiti ćelije od štetnih okupatora, uništava ćelije tumora i povećava broj antitela u organizmu.

Primjena ulja crnog kumina

Za ulje crnog kumina, oni koji su probali, tvrde da je nešto najbolje što možete pokloniti svom organizmu. Veoma je važno da pronađete organsko, hladno cijeđeno ulje koje ne sadrži nikakve aditive.

Da biste ojačali imunitet uzimajte jednu kašičicu ovog ulja pomešanog sa medom ili svježe cijeđenim voćnim sokom pre doručka. Ako se borite protiv kancerogenih oboljenja uzimajte tri kašičice dnevno, ali naravno, zajedno uz terapiju koju vam je propisao ljekar i zdravu ishranu.

Magični sastojak u crnom kuminu je “timohinon”. Istraživači vjeruju da timohinon djeluje obećavajuće kao preventivna strategija za pacijente koji su već prošli kroz operaciju i hemoterapiju, posebno za one koji su genetski skloni.

Zašto liječenje raka mora da bude tako teško?

Postoji preko 400 različitih varijacija za liječenje raka i neki su izuzetno skupi. Ne samo da je crni kumin jednostavan za upotrebu, takođe je i jeftin. Ulje celih semenki crnog kumina je najefikasniji i najjeftini oblik lečenja.

Upravo zbog svoje moćne koncentracije, samo jedna kašičica je potrebna. Većina zdravstvenih stručnjaka preporučuju uzimanje jedna kašičicu ulja dva puta dnevno za terapijski efekat, na prazan stomak pre obroka i spavanja. Ili jednom dnevno kao preventivna mera.

Crni kumin je najbolje uzeti u večernjim satima pomiješano sa vodom ili sokom i sirovim medom.

Da biste pojačali efekat ulja crnog kumina, uzimajte ga zajedno sa svježim bijelim lukom kao prevenciju za mnoge bolesti.

Alo RS