Neobična ovčica Luna na Tjentištu postala pravi hit /VIDEO/

Vjerovali ili ne, ali i ovca može biti kućni ljubimac. To je bar slučaj sa ovčicom Lunom. Od svoje gazdarice Jelene se ne odvaja ni na sekund. Narod na Tjentištu priča svega su se nagledali, ali ovakvu ovčicu još niko nikada nije vidio. 

“Ona je kod mene došla kao malo jagnje. Ostala je bez majke. Onda sam je ja pitala na cucu i od tada ide sa mnom. Evo godina dana, kao mali cuko. Ona neće sa drugim ovcama i sa stokom. I u kucu, uz stepenice, u kola”, kaže njena vlasnica Jelena Živanović.

I tako Luna uz Jelenu stoku vodi i na ispašu. Uz gazdaricu je dok ona i njen suprug Veselin obavljaju sve poljoprivredne poslove na imanju.

Jelena i Veselin su jedna od najvrednijih porodica ovdje na Tjentištu. Iako posla i sada imaju od jutra do sutra, planiraju, kažu, proširiti proizvodnju.

Krave, koze, ovce, svinje – na ovoj farmi ima svega. I sve što proizvedu to i prodaju. Zarada je, pričaju, i više nego solidna.

A dok je suprug na poslu, dvoje djece u školi, Jelena je uvijek na imanju. Ova vrijedna žena sve stiže i ništa joj ne pada teško. U šali dodaje, i kad nikog kod kuće nema, ona ima svog pomoćnika. Ovčica Luna je uvijek tu, ako ništa drugo, da joj pravi društvo.

  ATV