Vukotić: Mektić najveća prijetnja po bezbjednost BiH

vukotic-veterani-rs

Predsjednik Udruženja “Veterani Republike Srpske” Duško Vukotić smatra da je ministar bezbjednosti BiH Dragan Mektić najveća prijetnja po bezbjednost BiH, jer neargumentovano govori o udruženjima iz Republike Srpske.
“Ukoliko je tačna informacija, koju je objavio jedan od portala, da su najveća prijetnja po bezbjednost BiH udruženja i pojedinci iz Republike Srpske, onda se može reći da je BiH sigurno najbezbjednije mjesto u svijetu”, rekao je Vukotić Srni.
On kaže da bi o svemu trebalo da raspravlja Narodna skupština Republike Srpske i da će sve učiniti da tako i bude.
Ministarstvo bezbjednosti BiH označilo je kao bezbjednosnu prijetnju po BiH Ravnogorski pokret, vojvodu Slavka Aleksića, ruski Moto-klub “Noćni vukovi”, udruženja “RS – Čast otadžbine” iz Beograda, “Veterane Republike Srpske”, kao i radikalne selefiste, piše portal “Index.ba”.
U informaciji Ministarstva bezbjednosti BiH, koja je sačinjena na osnovu podataka dobijenih u posljednja dva mjeseca od policijsko-obavještajnih agencija nalaze se i imena pojedinaca koji predstavljaju prijetnju po bezbjednost, a među njima su i DŽevad Galijašević, Predrag Ćeranić, Miroslav Lazanski i Duško Vukotić.

Srna