9.1 C
Trebinje
Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Naslovnica Sponzorisani članci Vlatković: Podržite listu NPS-a, Dodika i Cvijanovićevu

Vlatković: Podržite listu NPS-a, Dodika i Cvijanovićevu

Gradski Odbor Narodne partije Srpske Trebinje danas je sadnjom vrba ozvaničio kraj izborne kampanje ove stranke  uoči predstojećih opštih izbora,izrazivši nadu da nedjelja, 2. oktobar, bude praznik demokratije.

„I današnjom aktivnošću smo pokazali da ispunjavamo sva naša obećanja, na početku kampanje smo istakli da smo, pored ostalog, i ekološki odgovorna stranka. U tom smislu, danas ćemo dijeliti papirne kese ispred marketa i većih trgovačkih radnji u Trebinju, jer je naš grad i zdrava budućnost naših sugrađana među našim prioritetima. Zato ćemo biti srećni ako ispod ovih naših vrba nikne jedna ljubav i formira se nova porodica – da smo uspjeli u našoj kampanji“, istakao je Jovica Vlatković, nosilac kandidatske liste za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske u Izbornoj jedinici 9.

On je rekao da je Narodna partija Srpske postala značajan faktor u RS i doživjela najveći rast u Trebinju i Hercegovini, a kako ističe, očekuje da će ova partija imati narodnog poslanika iz Izborne jedinice 9.

Sadnice 1.jpg (600 KB)

Vlatković je podsjetio da Narodna partija Srpske na predstojećim izborima nastupa u koaliciji sa pokretom Uspješna Srpska i Prva SDS.

„Pozdravljam sve građane, moje Trebinjce da izađu na izbore i da glasaju za kandidate Narodne partije Srpske i da podrže kandidate SNSD-a za inokosne funkcije – Milorada Dodika za predsjednika RS i Željku Cvijanović za srpskog člana Predsjedništva BiH“, poručio je Vlatković.

On je zahvalio svim političkim subjektima na fer i korektnoj izbornoj kampanji, izrazivši nadu da nedjelja, 2. oktobar, bude praznik demokratije.