Učenici škole “Jovan Jovanović Zmaj” u posjeti kompaniji Svislajon – pjesmicama i crtežom zahvalili na dobrim djelima

Učenici nižih razreda osnovne škole „Jovan Jovanović Zmaj“ iz Trebinja posjetili su danas kompaniju Svislajon – prehrambena industrija Trebinje, gdje su direktoru Aleksandru Kojoviću uručili poklone koje su sami osmislili u znak zahvalnosti za pomoć koju pružaju njihovoj obrazovnoj ustanovi.

 

Učitelj Milan Vujović, je istakao da već nekoliko godina unazad praktikuju da upoznaju djecu sa najvećim proizvođačem slatkiša, naglašavajući da mališani uživaju obilazeći proizvodne pogone ove komapnije.

“To je za njih pravi doživljaj. Radnici ljubazno odgovaraju na njihova mnogobrojna pitanja i upoznavaju ih sa procesom pravljenja omiljenih slatkiša”, kaže Vujović.

Direktor Osnovne škole „Jovan Jovanović Zmaj“ Darko Jegdić zahvalio se kompaniji Svislajon i direktoru Kojoviću, koji je u više navrata obezbijedio novogodišnje paketiće za učenike, pomagao u opremanju školskog dvorišta, organizovanju manifestacija i kroz druge vidove pomoći i lično i u ime firme bio na usluzi školi.

Kojović ističe da ova kompanija već duže vrijeme kroz razne projekte obezbjeđuje donacije za ovu obrazovnu usatanovu.

“Pomažemo i druge škole, jer djeca su naša budućnost i želimo bar malo da im uljepšamo djetinjstvo”, kaže Kojović.

Učenica trećeg razreda Osnovne škole “Jovan Jovanović Zmaj” su u znak zahvalnosti direktoru Kojoviću uručili plakat ispisan pjesmama posvećenim ovoj kompaniji, kao i više crteža koji govore o njihovoj ljubavi prema fabrici slatkiša.

Mališanima su na poklon dobili više kilograma raznovrsnih slatkiša koji se proizvode u ovoj kompaniji.

Rejting.info