20.2 C
Trebinje
Srijeda, 18 Septembra, 2024
Naslovnica Vijesti Tuča u Bileći, uhapšeno više lica

Tuča u Bileći, uhapšeno više lica

 

 

Na području Policijske uprave Trebinje, 12.09.2024. godine evidentirana su tri narušavanja javnog reda i mira. Nije bilo evidentiranih krivičnih djela i saobraćajnih nezgoda.

Policijska stanica Bileća je 12. septembra 2024. godine, oko 00,50 časova, lišila slobode lice inicijala A.M. zbog počinjenog prekršaja „Tuča i fizički napad“ i lica inicijala N.V. i M.V. zbog počinjenog prekršaja „Ometanje državnih organa u vršenju javnih funkcija“. Naime, Policijska stanica je postupila po prijavi da je narušen javni red i mir ispred jednog ugostiteljskog objekta. Lica lišena slobode u trenutku činjenja prekršaja su bila pod uticajem alkohola. Lica inicijala M.V. i A.M. su predati u nadležnost Osnovnog suda u Trebinju, dok će protiv lica inicijala N.V. biti podnešen Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog počinjenog prekršaja.

Policijska stanica LJubinje je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju podnijela Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala M.D. počinilo krivično djelo „Nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici“ iz člana 190. Krivičnog zakonika Republike Srpske.