Tribina na Zvezdinom stadionu dobija ime po Siniši Mihajloviću

VIP tribina na zapadnoj strani stadiona “Rajko Mitić” od sada će se zvati po legendarnom fudbaleru Siniši Mihajloviću, koji je nedavno preminuo, saopšteno je iz Fudbalskog kluba Crvena zvzeda.

Ova odluka je jednoglasno donesena na današnjoj redovnoj sednici Skupštine kluba.

Potpredjsednik Upravnog odbora Jovan Кule Aćimović je na redovnoj četvrtoj sjednici Skupštine kluba iznio prijedlog da se tribina VIP Zapad nazove po Siniši Mihajloviću, što su svi jednoglasno prihvatili.

“Našem Mihi ćemo, osim utakmice protiv Vojvodine koja se organizuje u njegovu čast, i na ovaj način odati vječno priznanje. Iako je Miha u Zvezdinom dresu odigrao svega 90 utakmica, njegovo ime se upisalo zlatnim slovima u klupsku istoriju, s obzirom na to da se popeo na vrh Evrope i sveta”, saopšteno je iz kluba.

Dodaju da Miha nije postao Zvezdina legenda samo zbog igračkih, već zbog ljudskih kvaliteta.

“Miha nikada nije prekinuo vezu sa Crvenom zvezdom i Srbijom, i bio je večiti ambasador našeg kluba i naroda. Uvijek je sa ponosom isticao odakle potiče, da pripada Crvenoj zvezdi i Srbiji, a njegova tragična i prerana smrt je nesumnjivo uticala da uđe u legend”, zaključuju u FK Crvena zvezda.