Trebinju druga nagrada za najbolje brendirani štand

 

Grad Trebinje, Turistička organizacija Grada Trebinja i Hercegovačka kuća (Herzeg House) koja posluje u sklopu Agrarnog fonda Grada Trebinja predstavili su privredne potencijale grada, sa posebnim naglaskom na poljoprivredu i turizam na 12. po redu Međunarodnom i regionalnom sajmu privrede “Subotica 2018.” koji je održan u periodu od 31.maja do 02. juna 2018. godine u “Hali sportova” u Subotici.

Glavna tematika stručnog dijela ovogodišnjeg sajma bio je turizam, a Trebinje je predstavljeno u okviru posebno pripremljenog i brendiranog izložbenog prostora – promo štanda veličine 15 m2 u sklopu koga su svoje mjesto našli promotivni turistički materijali nosilaca ponude Trebinja, te poljoprivredni i prepoznatljivi tradicionalni hercegovački autohtoni proizvodi.

 

Da je ovo bilo još jedno kvalitetno predstavljanje Trebinja u Srbiji potvrdio i struči žiri sajma koji je donio odluku da Trebinju pripadne “Druga nagrada za nabolje brendirani izlagački prostor”, što je još jedno u nizu priznanja koja govore u prilog tome da je Trebinje u regionu postalo prepoznatljivo po specifičnom i autentičnom predstavljanju svoje turističke ponude i privrednih potencijala.

Sajam je iskorišten za razmjenu iskustava i uspostavljanje kontakata, te mogućnostima povezivanja kroz prekograničnu saradnju sa preduzetnicima iz Srbije, Mađarske i Hrvatske.

 

Rejting.info