Trebinje:Sportom za liječenje Danijela Pudara

U organizaciji Fakulteta za proizvodnju i menadžment i Šahovskog kuba Leotar plus, večeras je u renoviranim prostorijama ovog kluba održan humanitarni šahovski turnir.

Sva sredstva prikupljena ovom prilikom, a takmičari su umjesto sredstava za kotizaciju izdvojili novac, biće uplaćena za liječenje Trebinjca Danijela Pudara Džaje.

Humanost je pobijedila,  najuspješniji po broju osvojenih bodova bili su Mitar Adžić iz Gacka sa 6 i po, Anđelko Nikitović iz Gacka sa 6 i Aleksandar Cmiljanić sa 5,5 poena.

Turnir se igrao po švajcarskom sistemu a pravo učešća imali su šahisti sa manjim rejtingom. Zapažen učinak imali su i mladi šahisti Leotara, kadeti i pioniri, koji su vrijedan rezultat ostvarili na nedavno održanom kadetskom prvenstvu Republike Srpske održanom u Bijeljini.

Fakultet za proizvodnju i menadžment danas je za pomoć u liječenju  Danijela Pudara – Džaje organizovao i humanitarni sportski turnir  na kome su   učestvovale 53 ekipe iz Trebinja i drugih istočnohercegovačkih gradova, koje ssu se takmičile u disciplinama mali fudbal, basket i odbojka, u muškoj i ženskoj konkurenciji.

R.Mi.