Trebinje zanimljivo turističko odredište, ponuda predstavljena Crnogorcima

TO - sajam - Budva

Turistička organizacija Grada Trebinja kompletnu turističku ponudu grada predstavila je na 27. Međunarodnom sajmu turizma, opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo “METUBES” u Budvi.

Iz ove organizacije su saopštili da je nastup po prvi put realizovan u okviru samostalnog promotivnog štanda veličine 16 metara kvadratnih, te da su na ovogodišnjem sajmu predstavljeni turističke destinacije, smještajni kapaciteti, ugostiteljski objekti i usluge, program turističkih agencija, prevoznika u funkciji turizma, organizatori kongresa, kulturnih, sportskih i drugih manifestacija.

„Opšte je poznato da je Trebinje vrlo zanimljivo turističko odredište, kako za stanovnike Crne Gore, tako i za turističke agencije koje posluju na ovom tržištu jer upravo jednodnevno izlet putovanje za Trebinje godinama unazad predstavlja jedan od najtraženijih i najprodavanijih turističkih aranžmana ovih turističkih subjekata“, kažu u trebinjskoj Turističkoj organizaciji.

Napominju da je ovogodišnji sajam bila prilika da se dodatno učvrsti postojeća saradnja, te uspostave novi kontakti, veze i konekcije sa turističkim agencijama i turoperaterima koje posluju na regionalnom turističkom tržištu.

„Očekujemo, kao i do sada, da predstojeća turistička sezona bude izuzetno dobra kada su u pitanju individualne i grupne turističke posjete Trebinju“, ističu u Turističkoj organizaciji Trebinje.