Trebinje se predstvlja u Budvi

 

Turistička organizacija Grada Trebinja učestvovaće na 27. Međunarodnom sajmu turizma, opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo “METUBES”, koji će se u Budvi održati od 22 – 24. mart ove godine.

sajam-Budva
Nastup će po prvi put biti realizovan u okviru samostalnog promotivnog štanda veličine 16 metara kvadratnih gdje će posjetiocima i stručnoj javnosti Crne Gore i Regiona biti predstavljena cjelokupna turistička ponuda Trebinja kao i privredni subjekti koji se bave pružanjem usluga u turizmu.
„Ako se uzme u obzir blizina tržišta i veliki broj turista koji u Trebinje dolazi iz ovog dijela Crne Gore, posebno kroz realizaciju jednodnevnih organizovanih obilazaka ovaj sajam je jedan od najznačajnijih za predstavljanje turističke ponude Trebinja“, kažu u Turističkoj organizaciji.
Ova tradicionalna manifestacija obuhvata prezentaciju turističkih destinacija, smještajnih kapaciteta, ugostiteljskih objekata i usluga, programa turističkih agencija, prevoznika u funkciji turizma, organizatora kongresa, kulturnih, sportskih i drugih manifestacija.
O njenoj važnosti govori više od dvije decenije duga tradicija u okviru koje je nekoliko hiljada izlagača predstavilo svoju ponudu tržištu Crne Gore i regiona uz zapažene poslovne efekte.
Rejting.info