Trebinje domaćin učenicima iz Zvečana

U okviru projekta „Spojimo djecu Kosova i Metohije i Republike Srpske“, koji organizuje humanitarno udruženje „Odbor za pomoć Kosovu i Metohiji“, iz Banja Luke, Grad Trebinje će i ove godine ugostiti pedesetoro djece, učenika osnovnih škola u Zvečanu.

Učenici će biti smješteni kod svojih vršnjaka u periodu od 16.06. do 23.06. 2018. godine.

“Izražavajući solidarnost sa našim narodom na Kosovu i Metohiji, i razumijevajući svu težinu svakodnevnice koju žive, Grad Trebinje se sa zadovoljstvom pridružio ovom projektu, čiji je cilj da se djeci, kao najranjivijim među nama, omogući da, upoznavanjem nove sredine, druženjem sa svojim vršnjacima, igrom i razonodom, obogate svoj život novim iskustvima i novim prijateljstvima, te da osjete ovaj grad kao svoj”, navode iz Gradske uprave.

Dolazak učenika i nastavnika iz Zvečana očekuje se u subotu, 16.06.2018. godine, oko 18,00 časova, a doček će biti organizovan na platou ispred Doma učenika, u Trebinju.

Gradska uprava Grada Trebinja je pripremila program boravka, kojim je predviđeno upoznavanje sa svim znamenitostima i ostalim ljepotama grada.

Rejting.info