Pao joj je mrak na oči: Bijesna mlada ISTJERALA CIJELU SUPRUGOVU PORODICU sa svadbe

Kada par organizuje vjenčanje, većina ne bi ni pomislila da se neće poštovati pravila, bilo da se radi o kodeksu oblačenja, dovođenju pratnje ili izbjegavanju dovođenja djece.

VJENČANJE

Međutim, jedna mlada je bila primorana da izbaci cijelu porodicu muža sa svog vjenčanja nakon što su namjerno ignorisali njena pravila i prešli granice što je uključivalo dolazak u bijeloj odjeći.

Žena je objasnila da porodica njenog muža ima dugu tradiciju vjenčanja koja se razlikuje od većine zapadnih ceremonija, uključujući pravljenje domaćeg kolača u plehu umjesto torte na sprat, oblačenje gostiju u bijelo i dovođenje djece iz porodice na ceremoniju.

Mlada je pristala na kompromise kako bi se prilagodila njihovim tradicijama, poput dogovora o domaćem kolaču, dozvoljavanja gostima da nose bilo šta osim bijele odjeće i održavanja vjenčanja bez djece. Međutim, na dan vjenčanja, porodica mladoženje se pojavila u bijeloj odeći i dovela svu djecu, otvoreno ignorišući uspostavljena pravila.

U objavi na Redditu, mlada je izrazila svoje razočaranje, navodeći da su samo tri osobe iz porodice mladoženje zaista poštovale pravila, dok su ostali izabrali da prioritet daju svojim željama nad njenim. To je dovelo do ponižavajuće situacije za par, rezultirajući izbacivanjem neposlušnih članova porodice sa vjenčanja, piše Republika.

Nakon incidenta, mlada i mladoženja su se suočili sa kritikama od strane porodice mladoženje i čak su ih neki izbjegavali. Komentatori su u objavi uglavnom podržali mladu, ističući da je to bilo njeno venčanje i da su pravila trebala da budu ispoštovana.