Nevesinjski student Marko Radović ubijen preksinoć u Zemunu /FOTO/

Student Marko Radović (24) iz Nevesinja  je ubijen u nedelju oko 22:00 sata u Ševinoj ulici  u Zemunu, ispred stana u kome je živio.

Ubijeni Marko Radović

Samo nekoliko sati posle zločina, policija je uhapsila Gorana Abdulova (34) iz Beograda, zbog sumnje da je Radoviću zadao više uboda nožem po tijelu.

U zajedničkom dvorištu koje je Radović dijelio sa još šest domaćinstava, danas se zatiču jezive scene. Krvavi tragovi kojih ima na vratima, ispred stana, na kapiji i ispod drveta, ukazuju na to da je nesrećni mladić, nakon što je izboden, pokušao da pobjegne.

Mesto zločinaMesto zločina foto: Vladimir Šporčić

Pošto je izašao iz stana u kom je živio, Radović je uspio da izađe iz dvorišta i pređe na drugu stranu ulice, ali je na tom mjestu pao i izdahnuo, o čemu takođe svjedoči velika količina krvi, piše BLIC.

Foto: Vladimir Šporčić

Prema prvim informacijama, ubistvu su najverovatnije prethodile svađa i tuča u stanu, koje su okončane kobnim ubadanjem.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Dan poslije nesreće šokirane komšije nisu željele da komentarišu ovaj napad, ali su za Marka rekli da je bio dobar mladić, te ne znaju koji bi motiv ovog ubistva mogao biti.

– On je bio dobar mladić, živi i studira ovdje već četiri godine. Nije dovodio nikakvo sumnjivo društvo, a noćas nisam čuo nikakvu galamu – rekao je jedan od komšija.

Marko Radović je prije odlaska na studije u Beograd živio u selu Bratač sa ocem i bakom, a majka mu je umrla dok je bio beba.

Agencije