Krivokapić odgovorio Đukanoviću: CG dočekala da joj zvaničnici idu na sahrane intelektualaca, a ne vođa narko kartela

:Žao mi je što predsjednik Đukanović još nije oprostio Crkvi i njenim vladikama što je obespravljeni narod Crne Gore najprije uspravila, pa objedinila, ne pitajući ko je koje nacije i ko je koje vjere”

Premijer Zdravko Krivokapić poručio je predsjedniku Crne Gore Milu Đukanoviću da zna “da ga boli što je ujedinjena obespravljena Crna Gora rekla da ne želi više ni DPS” niti njega kao predsjednika Crne Gore.

Đukanović je ranije danas saopštio da je Krivokapić sa pola Vlade bio na sahrani “jednog od najotvorenijih neprijatelja države i crnogorskog naroda”.

Krivokapić mu je odgovorio da je Crna Gora “dočekala da joj zvaničnici idu na sahrane vrhunskih intelektualaca i najvećih duhovnika 20. i 21. vijeka”.

Krivokapić, ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić, ministarka prosvjete, nauke, kulture i sporta Vesna Bratić i generalni sekretar Vlade Božo Milonjić prošlog vikenda prisustvovali su sahrani Atanasija Jevtića u Trebinju.

“Crna Gora je dočekala da joj zvaničnici idu na sahrane vrhunskih intelektualaca i najvećih duhovnika 20. i 21. vijeka. Zamislite da joj zvaničnici idu na sahrane vođa narko kartela ili bjelosvjetskih tajkuna? Žao mi je što predsjednik Đukanović još nije oprostio Crkvi i njenim vladikama što je obespravljeni narod Crne Gore najprije uspravila, pa objedinila, ne pitajući ko je koje nacije i ko je koje vjere. Znam da ga boli što je takva ujedinjena obespravljena Crna Gora rekla da ne želi više ni DPS a uskoro će reći i predsjedniku šta milsi o njemu. Ko gubi ima pravo da se ljuti, ali ta ljutnja ne bi trebalo da traje baš tako dugo”, napisao je Krivokapić na Tviteru.

Vijesti.me