Kosovo- Srđan Milović: Srpski narod cjelina ma gdje da se nalazi

 Član Predsjedništva SNSD-a Srđan Milović danas je na sastanku sa predsjednicima srpskih opština sjevernog Kosovu dao punu podršku Srbima na Kosovu i Metohiji, poručujući da je srpski narod cjelina ma gdje se nalazio.
Na sastanku u Kosovskoj Mitrovici zaključeno je da je hapšenjem direktora Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marka Đurića “dostignuta crvena linija ispod koje srpski narod ne može ići”.


Milović je rekao Srni da Republika Srpska s pažnjom prati deševanja na Kosovu i Metohiji i da je uz svoj narod u svakom trenutku, te pozvao predstavnike Srba na sjeveru Kosova da u što skorije vrijeme posjete Republiku Srpsku.

Srbi sa sjevera Kosmeta zahvalili su za podršku predsjedniku Republike Srpske i SNSD-a Miloradu Dodiku, kao i SNSD-u, rekao je Milović i dodao da su oni izrazili želju da srpska lista i SNSD potpišu memorandum o saradnji i inteziviraju odnose na političkom polju.

Milović, koji je i poslanik SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske, danas je razgovarao i sa ministrom poljoprivrede, šumarstva i ruralnog razvoja samoproglašenog Kosova u ostavci Nenadom Rikalom, koji je povrijeđen prilikom hapšenja Đurića u Kosovskoj Mitrovici.

Srna