“Htio sam da ih pronosam” Keramičar u Banjaluci gazdi ukrao CIPELE OD 800 KM, ovaj se razbjesnio jer ih je vratio prljave

Policiji u Banjaluci prijavljena je krađa cipela “Paciotti” čija je vrijednost 800 maraka, saznaje Srpskainfo.

"Htio sam da ih pronosam" Keramičar u Banjaluci gazdi ukrao CIPELE OD 800 KM, ovaj se razbjesnio jer ih je vratio prljave

Istraga je policiju odvela do keramičara koji su kritičnog dana radili u kući gdje su ukradene cipele.

Nakon što je utvrđen identitet osumnjičenog, on je priveden na kriminalističku obradu koja je bila i više nego komična.

Osumnjičeni keramičar je tokom saslušanja priznao krađu skupocjenih cipela. Tvrdio je da nije mogao odoliti kada je vidio cipele, te da ih je želio pronosati, ali ne i prodati.

– Radili smo pločice u tom objektu i ja sam primjetio skupocjene cipele. Dopale su mi se na prvi pogled. Morao sam ih uzeti, jer su bile jako dobre. Otišao sam u grad u njima odmah – izjavio je nesrećni keramičar.

Vlasnika je dodatno razljutilo što su mu cipele vraćene zamrljane.

Naime, tokom ručka keramičar je hranom uspio zaprljati cipele.

Nakon što je vlasnik obaviješten da su mu cipele pronađene i on je došao u policiju.

– Cipele su bile umrljane hranom, najvjerovatnije je nesrećnom keramičaru iscurio kečap na njih, pa je vlasnik bio dodatno revoltiran što su mu cipele od 800 maraka bile umrljane – prepričao je sagovornik Srpskainfo detalje bizarne krađe.

– Govorio je da će nam lijepiti pločice do kraja života, samo da vlasnik cipela ne bude ljut – zaključio je izvor Srpskainfo iz policije.