Trebinjska biblioteka uručila poklone najvjernijim čitaocima (FOTO)

 Narodna biblioteka Trebinje uručila je poklone najvjernijim čitaocima u prethodnoj godini i na prijemu za njih zahvalila za ukazano povjerenje i korisne sugestije za još bolji rad i napredak.
Iz Biblioteke je saopšteno da je to bila prilika da razmijene mišljenje i o knjizi zajedno razgovaraju mlađi i stariji čitaoci, koji su školarcima ukazali na značaj čitanja, jer to izgrađuje čovjeka, oplemenjuje ga i obogaćuje u svakom smislu.


Čitaoci su u prijatnom druženju sa bibliotekarima pohvalili rad trebinjske biblioteke, izražavajući zadovoljstvo ponudom novih naslova i izborom literature za sve uzraste.

Iz trebinjske Biblioteke izrazili su zadovoljstvo što se mladi nisu odrekli knjige i što sve češće dolaze u tu kulturnu ustanovu, te podsjetili da su tokom prošle godine značajno obogatili knjižni fond novim naslovima, kao i da ovih dana očekuju novu isporuku sa oko 200 novih knjiga.

“Nastavljamo da sa našim korisnicima, zaljubljenicima u pisanu riječ, sastavljamo spiskove željenih knjiga, jer naši sugrađani kod kojih knjiga nikada ne gubi popularnost, zaslužuju da im udovoljavamo čitalačkim željama, a tokom ljeta imaće priliku da razgovaraju i sa najaktuelnijim književnicima koje ćemo da ugostimo”, istakli su iz Narodne biblioteke.

Trebinjska Biblioteka tokom godine organizuje više akcija besplatnog učlanjenja, što će činiti i ubuduće, a organizuje i različite aktivnosti da knjigu popularizuje i približi sugrađanima, posebno najmlađima.

SRNA