TREBINJE:Petrović uvjeren u ubjedljivu podršku građana na izborima u oktobru

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Trebinje Luka Petrović vjeruje da će građani ubjedljivom većinom podržati kandidate ove političke partije koji će ih predstavljati i raditi u njihovom interesu u narednom četvorogodišnjem periodu.


“Spremno očekujemo predstojeću kampanju koju ćemo zasnivati samo na istini, prezentujući građanima sve što smo do sada učinili i što planiramo da realizujemo na dobrobit grada i njegovih stanovnika”, rekao je Petrović NA sastankU Gradskog izbornog štaba sa predsjednicima mjesnih izbornih štabova na kome je razgovarano o aktivnostima i zadacima za preDstojeće oktobarske izbore.

Petrović, koji je gradonačelnik Trebinja, među realizovanim projektima i onim čija je realizacija u toku naveo je pomoć za majke porodilje, pomoć đacima sa sela, studentima, za borce prve druge, treće i četvrte kategorije, te mnogobrojne programe Agrarne fonda.

Na sastanku u stranačkim prostorijama gradskog je istaknuto da je Trebinje jedan od rijetkih gradova u BiH koji raznim subvencijama inicira ostanak stanovništva na selu, subvencionše vještačku oplodnju, te novčanom pomoći podstiče parove na brak i ostanak u Trebinju.

Rejting.info