Trebinje: Za uživanje i odmor – Izgradjen vidikovac na ulazu u Trebinje /FOTO/

Na ulazu u Trebinje iz pravca Bileće dans su završeni  radovi na izgradnji vidikovca gdje će turisti, gosti i slučajni prolaznici moći da se odmore, okrijepe i uživaju u panoramskoj ljepoti ovog grada.

Uz vidikovac koji je izgrađen u kombinaciji drvo-kamen i zauzima površinu 9metara kvadratnih  projektom su postavljeni i info tabla sa glavnim turističkim odrednicama u Trebinju, te kontejner za odlaganje otpadaka.

Kroz projekat pod nazivom “Unapređenje turističke infrastrukture kroz postavljanje vidikovca” koji je JU Turistička organizacija Grada Trebinja realizovala uz finansijsku podršku Ministarstva trgovine i turizma RS danas su pored magistralnog puta Trebinje – Bileća na ulasku u Trebinje iz pravca Bileće finalizirani radovi na izgradnji vidikovca čime je zaključena realizacija gore navedenog projekta.

 

“Realizacijom ovog projekta Trebinje stalo u red rijetkih turističkih destinacija u Republici Srpskoj i BiH koja posjeduje ovakav sadržaj koji turistima i lokalnom stanovništvu omogućuje da na interesantniji i zanimljiviji način provedu svoje vrijeme tokom  boravka u gradu”, navodi se u saopštenju iz Turističke organizacije.

Projekat pod nazivom “Unapređenje turističke infrastrukture kroz postavljanje vidikovca”  Turistička organizacija Grada Trebinja realizovala je  uz finansijsku podršku Ministarstva trgovine i turizma Republike Srpske .

Rejting.info