Trebinje: Uskoro novi sadržaji u Gradu sunca (foto)

varos carsija

 

Varoš Čaršija – MAJ 2018.

Nakon završene prve faze izgradnje Grada Sunca nastavlja se rađanje još jednog dijela koji zasigurno neće ostaviti nikoga ravnodušnim, jedinstven koncept grada u gradu ,Varoš čaršija sa 160 apartmana i nekoliko restorana sa različitom gastro ponudom. Arhitektura i sadržaji Varoš čaršije imaće obrise svih kultura koje su gravitirale na ovim prostorima.

 

varos carsija

Varoš čaršija će obilovati luksuznim objektima rađenim od najkvalitetnijih materijala.

Propratni sadržaji omogućiće uživanje u kulturnim i zabavnim sadržajima, a svaki objekat obezbjediće potrebnu privatnost i pružiti udobnost i mir. Velike zelene površine,

staze za šetnju svakako će upotpuniti zahtjeve za odmorom svih posjetilaca.

U centralnom dijelu Varoš čaršije nalaziće se vještačko jezero i koloseum.

Raznolika ponuda ovog dijela kompleksa će činiti nerazdvojivi dio cijelokupne turističko – ugostiteljske ponude Grada Sunca.

  Sportski tereni – MAJ 2018.

Trebinje je grad sa 300 sunčanih dana u godini i mediteranskom klimom i kao takvo savršeno je mjesto za pripreme sportista. U okviru Grada Sunca osmišljeno je više sadržaja sa zadatkom da svim svojim korisnicima ponudi jedinstven koncept bavljenja sportom, rekreacijom i fizičkom kulturom.

 sportski tereni

 

Sadržaj sportsko-rekreativnog centra će činiti 2 košarkaška terena, zatvoreni bazen prilagođen za školu plivanja, 2 odbojkaška terena, teniski teren, multifunkcionalna velika sportska dvorana površine 1200m² i sportska hala za borilačke sportove. Prednost sportskih terena i priprema u Gradu Sunca jeste i činjenica da će se u istom kopleksu nalaziti i wellness centar Galija koji će pored ostalog, nuditi kompletan program rehabilitacije, predvođen stručnjacima iz svijeta medicine.

Pored smještajnog kapaciteta u ostalim objektima Grada Sunca (apartmani u Varoš čaršiji i sobe u hotelu SL Panorama) ovaj centar će posjedovati 15 apartmana posebno prilagođenih za smještaj sportista na pripremama,a u izgradnji su još 24 apartmana iste namjene.

Wellness Galija – MAJ 2018.

Galija – objekat u obliku broda predviđen za pružanje usluga vrhunskog kvaliteta za ljepotu i zdravlje otvara svoju “palubu” u maju 2018.godine.

 

 galija

U prizemlju, posjetioci će moći da uživaju u spa centru, gdje će na raspolaganju imati zatvoreni bazen, đakuzi, saune, tursko kupatilo, slanu i ledenu sobu, kao i snack bar, gdje će moći da se osvježe uz omiljeno piće.

Na prvom spratu će se nalaziti dio za rehabilitaciju opremljen najsavremenijim aparatima za fizikalnu medinicu (čak i hiperbaričnom komorom). Tu su i različite vrste masaža i dio za

ljepotu (mezoterapija, tretmani za uljepšavanje i podmlađivanje, PRP u estetske i terapijske svrhe, laserska epilacija, frizerski salon, pedikir i manikir, solarijum).

Na drugom spratu, pored divnog ambijenta i pogleda, posjetioci će na raspolaganju imati mogućnost ishrane uz meni koji je pravljen uz konsultacije stručnjaka, a obuhvataće samo zdrave i najkvalitetnije namirnice.

SL Panorama Hotel – MART 2018.

SL Panorama hotel 4* smješten je u Gradu Sunca, koji je pored SL Industry hotela dio SL hotels grupacije. Na ovaj luksuzni hotel primjenjena su do sada neviđena arhitektonska rješenja u Trebinju, te je stvoren vrlo zanimljiv enterijer.

 

hotel

Hotel ima tri sprata, gde je na svakom bistro za posluživanje jela i pića. Stilski i temataski motivi 25 delux soba su voda, vazduh i sunce. S obzirom da je hotel kružnog oblika, gosti će moći da biraju pogled, te su u ponudi: prozračne sobe sa pogledom na Akva park, suncem okupane sobe sa pogledom na bistro nebo i hercegovacki krš, i prostrane sobe sa pogledom na Varoš Čaršiju.

Na krovu hotela nalaziće se kafe – restoran pod otvorenim nebom koji u potpunosti opravdava ime hotela zbog svog panoramskog pogleda koji je zaista jedinstven užitak pored svježeg vazduha, ljetnjeg povjetaraca i dobrog vina.

Hotel Panorama je udaljen svega 25 kilometara od aerodroma Ćilipi u Dubrovniku i 53 kilometra od aerodroma Tivat.

Grad sunca