24.2 C
Trebinje
Subota, 22 Juna, 2024
Naslovnica Trebinje Trebinje predstavljeno na “Beogradskom manifestu”

Trebinje predstavljeno na “Beogradskom manifestu”

Beogradski Kalemegdan bio je domaćin tradicionalnog 4. po redu velikog međunarodnog festivala turističkih manifestacija i destinacija “Beogradski manifest”, koji se održao u periodu od 25. do 27. maja 2018. godine, a u okviru koga je  aktivno učešće zabilježila JU Turistička organizacija Grada Trebinja.

Nastup na ovogodišnjem festivalu realizovan je u okviru posebno uređenog i brendiranog izložbenog prostora – pagode veličine 9m2 koja je bila smještena u dijelu u kojem se predstavljala Republika Srpska koja je bila zemlja partner ovogodišnjeg festivala, a predstavljena je cjelokupna turistička ponuda Trebinja, kao i privredni subjekti koji se bave pružanjem usluga u turizmu sa posebnim naglaskom na kulturne sadržaje, turistička dešavanja i manifestacioni turizam uopšte.

S obzirom da Trebinje predstavlja jedinstven spoj turističkih i kulturnih sadržaja sa velikim brojem dešavanja tokom čitave godine ne čudi što je tokom sva tri dana trajanja festivala zabilježen je visok nivo zainteresovanosti posjetilaca festivala, inostranih turista, predstavnika medija i turističke industrije za turističku ponudu Trebinja čime se opet potvrdila teza da je Trebinje interesantna destinacija za sve potencijalne turiste iz Srbije.

“Beogradski manifest” je jedinstvena platforma za predstavljanje najboljih manifestacija i turističkih destinacija osmišljen je tako da se posjetioci, kroz zabavan i kvalitetno proveden dan sa porodicom, prije svega upoznaju sa lokalnom i regionalnom turističkom ponudom, ali i da uživaju u različitim sadržajima čime spoznaju autentični duh i atmosferu, kulturne i turističke vrijednosti manifestacija i destinacija koje se predstavljaju.

Rejting.info