Ovako to radi uspješno i preduzeće za primjer – U Trebinju uskoro polupodzemni kontejneri (FOTO)

U Trebinju će uskoro niža gradska zona  biti pokrivena polupodzemnim kontejnerima, čime će se potpuno riješiti problem raznošenja otpada usljed jakih udara vjetra, najavljeno je iz Komunalnog preduzeća u ovom gradu.

Ovo je samo jedna u nizu aktivnosti  koje sprovodi ovo preduzeće  koje je jedno  od najaktivnijih u gradu, a radnici i Uprava svakodnevnim angažovanjem  značajno doprinose njegovom  ljepšem i čistijem izgledu,  zbog čega se za grad na Trebišnjici može reći da je jedan od najčistijih i najuređenijih u Srpskoj i šire.

Direktor Komunalnog preduzeća u Trebinju Milan Mandrapa  kaže da, iako ih je malo, nastoje da budu prisutni u svim dijelovima grada, podsjećajući da su  u novoj Ulici Stepe Stepanovića ovih dana posadili drvored magnolija,  te da će u naselju Luč biti formiran novi park,  a novi drvoredi   zasađeni u naselju Zasad polje .

Komunalno preduzeće učestvuje i  u mnogim drugim poslovima i aktivnostima u gradu, a često je na usluzi i drugim ustanovama i preduzećima kada je riječ o uređenju površina , ali i drugih poslova.

U ovoj godini su  učestvovali i i u okolnom uređenju olimpijskog bazena “Banje”, gdje je postavljeno više od 4.000 metara kvadratnih zelenog travnatog busena, a preduzeće je  doprinijelo i  uređenju Gradske tržnice u Trebinju, čime je grad dobio moderan objekat, a prodavci mnogo bolje uslove za rad i skladištenje svojih proizvoda.

Govoreći o poslovanju preduzeća Mandrapa napominje da je  fiskalno stabilno i da posluje pozitivno.

Komunalno preduzeće u Trebinju je jedno od rijetkih na čiju adresu vrlo često stižu pohvale građana za njihov predan rad i trud.

Rejting.info