Nije bilo pregovora sa Savezom za promjene-bitan ekonomski razvoj

Predsjednik poslovnog sistema “Svislajon-Takovo” Rodoljub Drašković danas je oštro demantovao pisanja pojedinih medija da tajno pregovora sa predstavnicima Saveza za promjene oko svog političkog angažmana i poručio da ga samo interesuje ekonomski razvoj Hercegovine i Republike Srpske.
Drašković je Srni potvrdio da ga ne interesuje politika, da ne pregovara ni sa jednom političkom opcijom u Republici Srpskoj, niti da će se njegovo ime naći na bilo čijoj izbornoj listi.

“Nikakve ponude za politički angažman nisam dobio ni od opozicije, ni vlasti i to je jedina istina”, rekao je Drašković.

On je naglasio da ne pripada nijednoj političkoj opciji u Republici Srpskoj.

“Moja uloga je jasna – ukoliko se postigne konsenzus od svih političkih aktera u Republici Srpskoj i konsenzus naroda da im treba Rodoljub Drašković da pokrene razvoj privrede, da narodu obezbijedi egzistenciju i da radi za standard naroda, te da učini sve da mlade generacije ostanu na tom prostoru i stručno ih osposobljava, na raspolaganju sam im”, istakao je Drašković.

On je naglasio da sa svima može samo da razgovara o kvalitetnim razvojnim projektima i programima, podsjećajući na velike investicije u Trebinju.

“Borim se za razvoj Hercegovine, za opstanak mladih na ovom području i za bolji život građana”, rekao je Drašković, ističući da je zadovoljan saradnjom sa gradskom vlašću od koje očekuje da ga u njegovim projektima prati sa potrebnom infrastrukturom.

Srna