Kompanije SAM TEX otvorila salon kvalitetnog namještaja, ponudu pohvalili gradonačelnik Petrović i Drašković

U Trebinju je danas  otvoren novi salon namještaja renomirane bosanskohercegovačke kompanije SAM TEX, koja svojim kupcima nudi širok asortiman namještaja, posteljina, zavjesa, kuhinjskih garnitura i još mnogo iznenađenja, a sve vrhunskog kvaliteta, domaće  proizvodnje po vrlo pristupačnim  cijenama.

Salon se nalazi u Dražin Dolu, na mjestu nekadašnjeg Svadbenog salona „Moskva“, gdje su obezbijeđena i parking mjesta, tako da kupci mogu s uživanjem da pogledaju pogatu ponudu uz velike popuste i akcije na svaki artikal, koju će im predstaviti ljubaznih šest novozaposlenih radnika.

Podršku u svakom pogledu, dobrodošlicu i povratak u svoj grad  vlasniku salona  Sanelu Ćatoviću prvi su poželjeli grdaonačelnik Trebinja Luka Petrović i predsjednik Poslovnog sistema „Svislajon Takovo“ Rodoljub Drašković koji su prisustvovali svečanom otvaranju.

Petrović je istakao da je veoma važno da se u Trebinje dolazi u radnoj atmosferi i da se vraćaju svojoj kući  i ulažu u ovaj grad ljudi koji mu žele napredak i razvoj  poput Draškovića koji je na ovim prostorima prisutan deceniju.

„Veoma mi je drago što ćete otvoriti i proizvodne pogone u Trebnju, u čemu će pomoći i Grad Trebinje koji će odrediti lokaciju gdje biste mogli instalirati mašine koje su već kupljene, kako bi ovdje mogli da proizvodite ovako lije i kvalitetan namještaj“,  istakao je Petrović i dodao da ga posebno raduje što se otvaraju nova radna mjesta.

On je Ćatovića upoznao sa programima za zapošljavanje i bespovratnim sredstva koje nudi Grad Trebinje, dodajući da je veoma važno da se uspješno prevaziđe prva godina, jer je svaki početak težak.

Uspjeh u radi Ćatoviću poželio je i Dašković poručujući da mu stoji na raspolaganju, te ga savjetovao da nikada, i ukoliko naiđe na prepreke, ne odustaje od svoje zamisli.

„Ja sam u Hercegovini već deset godina i ni ujednom momentu se nisam pokajao što sam ovdje, što ulažem, gradim i radim.Ovdje je divan narod, vredan i radan.Ja ih imam više od 1.700 na platnim spiskovima i svi oni zaslužuju više i bolje“, rekao je Drašković

Vlasnik SAM TEX kompanije Sanel Ćatović poželio je dobrodošlicu svima koji su ga podržali u njegovim nastojanjima da ulaže i otvara nova radna mjesta u ovom gradu, kao i mnogobrojnim kupcima koji su već danas kupovali i rezervisali namještaj za svoje domove.

Ćatović je istakao  da je želio  upravo u svom rodnom gradu da otvori jedan objekat u kome će svoje usluge ponuditi građanima Hercegovine, te zahvalio Petroviću i Draškoviću na svesrdnoj podršci koja mu, kako kaže mnogo znači.

„Na osnovu potražnje ove regije vidjećemo u kom pravcu ćemo se širiti, a ono što je sigurno je da ćemo početkom sljedeće godine otvoriti proizvodni pogon tako da ćemo moći da udovoljimo zahtjevima naših kupaca“, istakao je Ćatović.

Kupcima su pažnju privukli različiti ležajevi, raznobojne ugaone garniture, veliki i manji ormari, kvalitetni stolovi i stolice, kuhinjske garniture, a dame su bile posebno zainteresovane za moderne posteljine kvalitetnog materijala, jastuke, peškire, ali i za umjetničke slike.

Sponzorisani članak