JU Dom penzionera u Trebinju, novi kontigent opreme iz Švajcarske

Javnoj Ustanovi Dom penzionera u Trebinju, u prosloj godini, stigla su dva kontigenta pomoci zahvaljujuci nasem trebinjcu iz Svajcarske, Petru Aleksicu.
Uspjesno je ostvarena saradnja sa organizacijom Malteser Orden Schweiz, koja je pomogla poslovanje nase ustanove kroz medicinsku opremu i krevete.
Danas je JU Dom penzionera u Trebinju I njene sticenike posjetio i osnivac ove organizacije Guido Stockli, kao I gospodin Aleksic.
Na celu sa direktorom  ustanove Rajkom Capinom, obisli su sticenike Doma. Gospodin Stockli je izrazio veliko zadovoljstvo o samom nacinu poslovanja Doma,  uslugom I higijenom koja se u njemu provodi, kao I posebnim nacinom paznje kojim se postupa prema sticenicima ove ustanove.
Na sastanku sa direktorom Rajkom Capinom, potvrdjen je nastavak dosadasnje uspjesne saradnje,te se vec kroz par dana ocekuje novi kontigent opreme koji ce biti od koristi ovoj ustanovi.
 Ono sto je vazno napomenuti jeste da ce kroz vec zapoceti projekat rekonstrukcije JU Dom penzionera u Trebinju uskoro zablistati u novom ruhu, te ce saradnja koju je ova ustanova ostvarila  sa organizacijom Maltezer Orden Schweiz doprinijeti da uslovi u ovoj ustanovi budu na visoko – zavidnom nivou.
Rejting.info