Dodik:Vučić pokazao ljubav prema Srpskoj i njenom narodu

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas u Trebinju da je posjeta predsjednika Srbije Aleksandra Vučića veliki dan za cijelu Republiku Srpsku, jer je on svojim ljudskim odnosom prema Srpskoj, koja se ogleda u podršci raznim projektima, pokazao svoju ljubav prema narodu sa ove strane Drine.
Obraćajući se na Trgu slobode pred više hiljada građana Trebinja i Hercegovine, prekidan skandiranjem imena dvojice predsjednika, Dodik je istakao da su građani Republike Srpske i Srbije jedan narod koji ima jednu dušu i jedno srce i koji će uvijek biti tu jedni za druge.

“Saradnja Srbije i Republike Srpske je uvijek bila dobra i uvijek bratska, ali posljednjih godina ona je najbolja i nikada konkretnija”, naglasio je predsjednik Srpske i zahvalio Vučiću na podršci i pomoći.

Dodik je rekao da Srbija, izdvajajući milione maraka za različite projekte u Republici Srpskoj, šalje poruku da je uvijek uz narod Srpske i da će sve više biti jedinstvene Srpske i Srbije.

Napomenuvši da će uskoro početi i gradnja puta Tjentište-Foča za šta je sredstva obezbijedila Srbija, Dodik je rekao da je to sve s ciljem jače povezanosti Srpske i Srbije.

“Uvjereni smo da svaki čovjek Republike Srpske i Srbije zaslužuje bolje i zbog toga i radimo sve da tako i bude”, rekao je Dodik i naglasio da želi da što manje bude granice između Srpske i Srbije i da je u budućnosti uopšte ne bude.

Dodik je poručio Trebinjcima da su mu danas značajno olakšali posao za buduće odlaske kod predsjednika Vučića.

“Kada dođem u kabinet predsjednika Srbije i budem mu tražio neku pomoć biće mi lakše kada mu kažem ‘jesi li vidio kako su vas dočekali i kako vas vole u Trebinju i u Hercegovini'”, dodao je Dodik.Srna