Dodik, Amidžić i Bojić u Trebinju: SNSD za mnoge opštinske odbore već može da proglasi pobjedu

U SNSD-u se ovih dana bave organizacijom partijskog rada. Ovoga vikenda generalni sekretar stranke Srđan Amidžić, zajedno sa organizacionim sekretarom Igorom Dodikom i jednim od potpredsjednika Miroslavom Bojićem, obilazi odbore po Hercegovini.

Novinarima su rekli da je ovo tek prvi krug i da su zadovoljni stanjem na terenu gdje je potvrđeno da je SNSD i dalje najjača partija.

“Ono što vam mogu reći na bazi onoga što smo prošli, za veliki broj ovih opštinskih odbora sada možemo proglasiti izbornu pobjedu, stanje je takvo i mi ćemo nastaviti zajednički na tome da radimo”, rekao je Amidžić.

“Obišli smo do sada nekih 30 opština i ideja nam je da u narednih 10 ili 15 dana obiđemo čitavu Republiku Srpsku i naravno, nećemo stati na tome. Ideja nam je da već narednih mjeseci konstantno obilazimo opštinske i mjesne odbore i da budemo dostupni svima njima. Apsolutno smo opredijeljeni da se posvetimo svakom mjesnom odboru i pojedincu, stranačkom radu”, rekao je Igor Dodik, organizacioni sekretar SNSD-a.

“Možemo sada u ovom momentu reći da smo u mnogim lokalnim odborima spremni za pobjedu i idemo u tom pravcu, dižemo mobilnost stranke, radimo na mnogim aktivnostima”, kaže Miroslav Bojić, potpredsjednik stranke.

Predjesednik Gradskog odbora SNSD-a Trebinje Luka Petrović rekao je da su članovi Izvršnog komiteta SNSD-a upoznati sa obimom i radom gradske organizacije SNSD-a u Trebinju, navodeći da postoje 43 mjesna odbora, te aktivi mladih, žena i penzionera.

On je naveo da ovih dana komuniciraju sa članovima, simpatizerima i građanima koji žele da čuju šta je urađeno do sada i šta će biti urađeno u narednom periodu.

“Mišljenja smo da imamo dobar odziv, vidimo da ljudi žele da čuju, u medijima nismo dovoljno prezentovali stvari koje smo radili i šta ćemo raditi. Očito je da je potrebno doći do svakog čovjeka, da čuje našu namjeru, da Trebinje i dalje bude broj jedan u regionu. Mislimo da ćemo ostvariti sigurnu pobjedu na predstojećim izborima u oktobru, a do tada siguran sam da će svaki građanin čuti ono što želimo da uradimo”, rekao je Petrović.