“Mi smo sportisti, a ne dresirani psi – uvredljive opaske opozicionih odbornika ispod ljudskog dostojanstva”

Iz Džudo kluba “Hercegovina” Trebinje poručili su da su zahvaljujući finansijskoj pomoći Elektroprivrede Republike Srpske, Matičnom preduzeću Trebinje, održali  normalne uslove za treniranje i takmičenja svim članovima, te poručili pojedinim političarima da preko leđa sportista ne popravljaju sopstveni rejting.

 


“Ugovor smo potpisali sa Agencijom „Xplode media“, koja je bila posrednik u ovom poslu, a od novca koji smo dobili od Elektroprivrede nabavili smo novu opremu, rekvizite za trening djece (strunjače, balon lopte, kimona.. )”, navodi se u saopštenju Džudo kluba “Hercegovina”.
Oni su prozivke pojedinih političara nazvali neutemeljenim, ističući da na “lažnim informacijama i izjavama” žele da poprave sopsveni rejting.

“Uvredljive opaske odbornika opozicije na račun sportista i sportskih radnika grada Trebinja govore o njima samima i ispod su svakog ljudskog dostojanstva”, stoji u saopštenju i dodaje:
“Onome ko je nas nazvao dresiranim psima poručujemo da, ako već ne može da se pohvali sostvenim dobrim djelima, pokuša da se suzdrži od činjenja loših jer mu je to za sada, nažalost , jedina kvalifikacija”.

Rejting.info